LSV podržava akciju - Stop medijskom mraku!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 28. 09. 2017. | Komentara: 0

LSV podržava akciju - Stop medijskom mraku!

Novi Sad, 28. septembar 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava akciju medijskih kuća, novinarki i novinara, drugih organizacija, pojedinki i pojedinaca „Stop medijskom mraku!“, kojom se skreće pažnja javnosti na teško stanje u nezavisnim medijima, stalne političke i ekonomske pritiske, kao i sve češće napade na novinare.

LSV

Iole zdravo, a kamoli demokratsko, razvijeno društvo je nezamislivo bez nezavisnih medija. A mi smo danas svedoci da je njih sve manje, da su novinari sve češće izloženi otvorenim pretnjama, uvredama i zastrašivanju, kao i da u Srbiji dominiraju tabloidi koji iz dana u dan gaze novinarski kodeks i vređaju ljudsko dostojanstvo.

Novinarskoj profesiji neophodno je obezbediti slobodu i uslove za nesmetan rad. I to mora biti zadatak svih nas.


mr Maja Sedlarević,
članica Predsedništva
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook