LSV prvi put u vlasti u Sremskim Karlovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 05. 2012. | Komentara: 0

LSV prvi put u vlasti u Sremskim Karlovcima

SREMSKI KARLOVCI - Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Sremski Karlovci verifikovani su mandati odbornicima i izabrani skupštinski organi čime je okončan proces konstituisanja vlasti u ovoj opštini.

LSV

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Sremski Karlovci na lokalnim izborima održanim 6. maja osvojio je dva odbornička mesta i dobio priliku da prvi put participira u vlasti.

Karlovačkim ligašima dodeljeno je mesto zamenika predsednika Skupštine opštine, mesto u Administrativno-mandatnoj komisiji, kao i jedan član Opštinskog veća. Predsednica OO LSV Ivana Mecing, nakon što je proglašena za zamenicu predsednika Skupštine opštine, izjavila je da je ovo istorijski uspeh Lige u Sremskim Karlovcima i zahvalila se građanima na podršci.

Posebno je istakla nameru stranke da se oduži glasačima na taj način što će se zalagati za ostvarivanje plana i programa u naredne četiri godine, a to je: bolji položaj poljoprivrednika, ulaganje u sport, osnivanje i jačanje malih i srednjih preduzeća, osvrćući se na podatak da je u karlovačkoj opštini veoma visok procenat nezaposlenosti i da većina građana ostvaruje egzistenciju u Novom Sadu.

(BILSV, 31.05.2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook