Maja Sedlarević posetila Predstavništvo Vojvodine u Briselu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 10. 02. 2012. | Komentara: 0

Maja Sedlarević posetila Predstavništvo Vojvodine u Briselu

NOVI SAD/BRISEL – Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević, koja u Briselu učestvuje na zasedanju Biroa Skupštine evropskih regija (AER), posetila je danas predstavništvo Vojvodine u administrativnom centru EU – „Vojvodina European Office“.

Maja Sedlarevic

Tokom susreta sa direktorom Fonda „Evropski poslovi“ i šefom ove kancelarije Predragom Novikovim, potpredsednica Sedlarević je razgovarala o započetim i budućim projektima ove kancelarije, koji se realizuju u saradnji sa različitim fondovima i preduzećima iz Vojvodine, kao i o uspostavljenoj saradnji sa velikim brojem predstavništva evropskih regiona koji već dugo lobiraju u Briselu za svoje interese.

- Pre nekoliko meseci Vojvodina je konačno dobila priliku da bude tamo gde pripada, a to znači u velikoj porodici evropskih regiona koji imaju svoja predstavništva u Briselu i mogu da, pojedinačno i zajednički, lobiraju i da se bore za svoje, odnosno za interese svojih građana. Početni rezultati naše kancelarije su veoma dobri, posebno imajući u vidu činjenicu da prostor koji imamo, u Misiji Srbije pri EU, još nije potpuno opremljen i preuređen“, naglasila je Sedlarevićeva i izrazila nadu da će kancelarija Vojvodine u Briselu, u što skorijem roku, imati sve uslove za rad.

(BILSV, 10.02.2012.)



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook