Maja Sedlarević posetila Predstavništvo Vojvodine u Briselu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 10. 02. 2012. | Komentara: 0

Maja Sedlarević posetila Predstavništvo Vojvodine u Briselu

NOVI SAD/BRISEL – Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević, koja u Briselu učestvuje na zasedanju Biroa Skupštine evropskih regija (AER), posetila je danas predstavništvo Vojvodine u administrativnom centru EU – „Vojvodina European Office“.

Maja Sedlarevic

Tokom susreta sa direktorom Fonda „Evropski poslovi“ i šefom ove kancelarije Predragom Novikovim, potpredsednica Sedlarević je razgovarala o započetim i budućim projektima ove kancelarije, koji se realizuju u saradnji sa različitim fondovima i preduzećima iz Vojvodine, kao i o uspostavljenoj saradnji sa velikim brojem predstavništva evropskih regiona koji već dugo lobiraju u Briselu za svoje interese.

- Pre nekoliko meseci Vojvodina je konačno dobila priliku da bude tamo gde pripada, a to znači u velikoj porodici evropskih regiona koji imaju svoja predstavništva u Briselu i mogu da, pojedinačno i zajednički, lobiraju i da se bore za svoje, odnosno za interese svojih građana. Početni rezultati naše kancelarije su veoma dobri, posebno imajući u vidu činjenicu da prostor koji imamo, u Misiji Srbije pri EU, još nije potpuno opremljen i preuređen“, naglasila je Sedlarevićeva i izrazila nadu da će kancelarija Vojvodine u Briselu, u što skorijem roku, imati sve uslove za rad.

(BILSV, 10.02.2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook