Marton apeluje na mir u Aradcu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 09. 05. 2012. | Komentara: 0

Marton apeluje na mir u Aradcu

ZRENJANNIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, apelovao je danas na smirivanje nastale situacije u Aradcu i zatražio reakciju nadležnih organa.

Aleksandar Marton

– Apelujem i na Policijsku upravu Zrenjanina i nadležne organe da što hitnije reaguju, i pozivam sve meštane Aradca da se suzdrže i na miran način iskažu svoj stav, kako bi sačuvali mir u svojem mestu. Ukoliko se utvrdi odgovornost za nasilničko ponašanje i ugrožavanje tuđeg, maloletnog života, najoštrije osuđujem takvo delo i zahtevaću najstrožu kaznu kao sankciju – kaže se u saopštenju Martona. Oko 300 đaka danas nije otišlo u školu u Aradcu, u znak protesta zbog napada na dve devojčice, koje je, kako se pretpostavlja, napala grupa dece. Roditelji dece, koja ne pohađaju nastavu, tražili su da policija brzo reaguje i ispita slučaj.

(BILSV, 09. 05. 2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook