Matić: ne odustajem od onoga što sam pričao u kampanji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 19. 02. 2013. | Komentara: 0

Matić: ne odustajem od onoga što sam pričao u kampanji

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin Mr Vojislav Matić, zahvalio je danas svim biračima koji su mu pružili podršku na nedeljnim izborima za poslanika u Skupštini AP Vojvodine i svim ligašima i aktivistima, koji su mu tokom kampanje pomogli.

LSV

– Liga socijaldemokrata Vojvodine je pred građane Zrenjanina izašla sa jasnom strategijom razvoja Zrenjanina i kampanjom koja predstavlja mene kao stranačkog kandidata. Mi nemamo gazde ni u Beogradu, ni u Novom Sadu i kampanju smo radili bez velikih medijskih poseta zvučnih imena, koja ne žive ovde, koja su odavde otišla u roku od sat vremena i koja ne mare puno za probleme u Zrenjaninu – rekao je Matić. Naglasio je da ligaši, kao i do sada, nisu koristili nedemokratska sredstva kao siguran put do cilja, već su ostali dosledni onome što su govorili, poštujući izbornu volju birača.

Čista kampanja

– U kampanji nismo zalepili ni jedan plakat na nedozvoljenom mestu, nismo pocepali ni jedan plakat naših političkih protivnika, nismo ništa loše rekli o bilo kojem protivkandidatu, i nismo se služili nikakvim drugim sredstvima,kako bismo dobili glasove – dodao je Matić ističući da je Liga vodila čistu i transparentnu političku kampanju, te da je ponosan na ostvareni rezultat.
– Posebno jer smo u mestima u kojima smo imali dobar rezultat na izborima prošle godine, taj rezultat ponovili i sada. To govori da su glasači Lige ostali dosledni i da prepoznaju našu borbu za interese građana Zrenjanina –istakao je Vojislav Matić, obećavši da će se i ubuduće boriti za prava Zrenjaninaca, jer oni, kako je rekao, zaslužuju da žive ponosni zbog onog što su i zbog toga gde žive.

Ne zaboraviti obećanja

– Ovo treba da bude i ostane sredina u kojoj se ostaje i stvara, a ne mesto iz kojeg se odlazi i u koje se ne vraća. To dugujemo ne samo nama, već i onima koji dolaze posle nas. Zbog toga se naša upozorenja da se vojvođanska zemlja ne sme prodavati strancima, koji zaradu mogu i da iznesu iz naše zemlje neće završiti u predizbornoj kampanji – naveo je Matić. On je rekao i da će nastaviti da zahteva da se Zrenjanin decentralizuje formiranjem opština i da je potrebno u taj plan uključiti i sela, u kojima treba otvoriti kancelariju Gradske uprave. Svako treba da živi podjednako dobro kao oni koji žive u centru grada, bez obzira koliko udaljeni od njega bili, dodao je. Takođe, Matić je apelovao na kandidate koji su prošli u drugi krug da ne zaborave na svoja predizborna obećanja i na građane koje će možda predstavljati u pokrajinskoj Skupštini.

(BILSV, 19. 02. 2013.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook