Molba Dobrici Ćosiću: Poštedite nas svojih poruka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Petak, 28. 12. 2012. | Komentara: 0

Molba Dobrici Ćosiću: Poštedite nas svojih poruka

Omladina LSV poziva Dobricu Ćosića, koji se danas obratio pismom studentima u dijaspori, da mlade ljude kako u Srbiji tako i van nje, poštedi svojih poruka.

LSVO

Njegove poruke do sada mladim ljudima ništa dobro nisu donele i mnogo studenata je u dijaspori upravo zbog politike čiji je on jedan od glavnih protagonista bio.

Zbog te politike i mnogim mladim ljudima koji su ostali u Srbiji upropaštena su detinjstva a roditelji izgubili zdravlje.

Građanska svest na koju se Ćosić danas poziva, podrazumeva upravo suprotne vrednosti od onih čije je on otelotvorenje svih prethodnih decenija.

Dobrica Ćosić će mlade ljude u Srbiji van nje najviše zadužiti, ako nas poštedi svojih poruka.


Omladina
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook