Nagrade najboljim učenicima i mentorima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Subota, 14. 12. 2013. | Komentara: 0

Nagrade najboljim učenicima i mentorima

NOVI SAD – Pod pokroviteljstvom Vlade AP Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dodeljene su nagrade najuspešnijim učenicima i njihovim mentorima osnovnih i srednjih škola iz nauke, tehnike i umetnosti.

LSV

Prošle godine uvedene su i specijalne nagrade za one učenike koji postižu zapažene rezultate na značajnim međunarodnim takmičenjima i olimpijadama. Do ove godine dodeljivane su i nagrade za najbolja sportska ostvarenja, ali kako je pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić istakla u pozdravnom govoru, njihovi rezultati biće vrednovani na drugačiji način.
–  Ove godine smo u fokus stavili pripreme za izradu Stretegije razvoja školskog sporta, koja je na našu radost nedavno usvojena u Skupštini AP Vojvodine. Pošto sportisti imaju svoj deo buyeta u okviru našeg sekretarijata sada smo se fokusirali na talente iz oblasti nauke, tehnike i umetnosti. Želja nam je da fond nagrada za uspešne učenike iz Vojvodine povećavamo iz godine u godinu - rekla je Marinika Tepić i čestitala nagrađenim đacima, njihovim mentorima, ali i roditeljima bez čije podrške ne bi ni bilo uspeha.      
Ove godine specijalne nagrade dobilo je šest učenika, dodeljeno je i 38 nagrada najboljim učenicima po oblastima i njihovim mentorima, te 78 pohvala. Fond nagrada bio je 1.802.000 dinara, pa su tako dobitnici specijalnih nagrada dobili po 50.000, nagrađeni po obalastima po 22.000, a svaki mentor po 15.000 dinara.

(BILSV, 14. 12. 2013)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook