Nagrade najboljim učenicima i mentorima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Subota, 14. 12. 2013. | Komentara: 0

Nagrade najboljim učenicima i mentorima

NOVI SAD – Pod pokroviteljstvom Vlade AP Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dodeljene su nagrade najuspešnijim učenicima i njihovim mentorima osnovnih i srednjih škola iz nauke, tehnike i umetnosti.

LSV

Prošle godine uvedene su i specijalne nagrade za one učenike koji postižu zapažene rezultate na značajnim međunarodnim takmičenjima i olimpijadama. Do ove godine dodeljivane su i nagrade za najbolja sportska ostvarenja, ali kako je pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić istakla u pozdravnom govoru, njihovi rezultati biće vrednovani na drugačiji način.
–  Ove godine smo u fokus stavili pripreme za izradu Stretegije razvoja školskog sporta, koja je na našu radost nedavno usvojena u Skupštini AP Vojvodine. Pošto sportisti imaju svoj deo buyeta u okviru našeg sekretarijata sada smo se fokusirali na talente iz oblasti nauke, tehnike i umetnosti. Želja nam je da fond nagrada za uspešne učenike iz Vojvodine povećavamo iz godine u godinu - rekla je Marinika Tepić i čestitala nagrađenim đacima, njihovim mentorima, ali i roditeljima bez čije podrške ne bi ni bilo uspeha.      
Ove godine specijalne nagrade dobilo je šest učenika, dodeljeno je i 38 nagrada najboljim učenicima po oblastima i njihovim mentorima, te 78 pohvala. Fond nagrada bio je 1.802.000 dinara, pa su tako dobitnici specijalnih nagrada dobili po 50.000, nagrađeni po obalastima po 22.000, a svaki mentor po 15.000 dinara.

(BILSV, 14. 12. 2013)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook