Napad na prostorije LSV u Čoki

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 15. 12. 2012. | Komentara: 0

Napad na prostorije LSV u Čoki

ČOKA – Tokom protekle noći napadnute su prostorije Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Čoki.

LSV

- Vandali su, nasilno provalivši vrata prostorije u kojoj se održavaju sastanci, ušli u tu prostoriju, razbili sva stakla i prozore na kojima su bila obeležja Lige i plakati „Vojvodina naša kuća“ i „Zato što živimo ovde LSV Nenad Čanak“, isprevrtali sav nameštaj i razbacali flajere i propagandni materijal Lige. Ukradena je i jedna zastava AP Vojvodine koja je bila istaknuta na zidu ovih prostorija – navedeno je u saopštenju OO LSV Čoka. Dodaje se da LSV oštro osuđuje napad i apeluje na policiju da pronađe počinioce ovog vandalskog čina.

Ligaši iz Čoke ukazuju da ovo nije prvi put obijanja prostorija LSV u Čoki. Naime, u noći između 19. i 20. februara 2008. godine, vandali su polupali tri izloga u Čoki, od kojih je jedan na kancelariji OO LSV. Na kancelariju ligaša, na čijem izlogu su bila istaknuta partijska obeležja i plakat s napisom „Vojvodina nije krava muzara“, bačena je cigla.

(BILSV, 15.12.2012)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook