Ne treba privatizovati kompanije koje dobro posluju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 08. 05. 2019. | Komentara: 0

Ne treba privatizovati kompanije koje dobro posluju

ZRENJANIN - Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar izjavio je za zrenjaninsku televiziju KTV, da kompanije koje dobro rade i koje bi u budućnosti donosile prihode državi ne treba privatizovati. Odgovarajući na pitanje šta bi bilo rešenje za Petrohemiju iz Pančeva i Matanolsko-sirćetni kompleks iz Kikinde, Kolar je istakao da je  veoma važno imati strateškog partnera.

LSV

- Dve različite stvari su imati strateškog partnera i privatizacija. To su dijametralne stvari. Imati strateškog partnera i u Evropi ili na nekom drugom kontinentu je veoma važno. A privatizacija pošto-poto, pogotovo kompanije koja u ovom trenutku i u potencijalnoj budućnosti dobro posluje, iako nije privatizovana nego je u većinskom vlasništvu države, po mišljenju LSV ne treba da bude privatizovana – istakao je Kolar.

(SzILSV, 08.05.2019)




Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook