Nemamo nameru da se valjamo u blatu sa kriminalcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 28. 06. 2013. | Komentara: 0

Nemamo nameru da se valjamo u blatu sa kriminalcima

NOVI SAD, 28. jun - Navodi iz današnjeg zajedničkog saopštenja Gradskog odbora SPO i Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav su bolesne konstrukcije u pokušaju da se mafijaški obračuni predstave kao politički.

LSVOdbacujemo ih sa dubokim gnušanjem.

Činjenica je da se nikada u istoriji Novog Sada nije dogodilo da se gradskim čelnicima bacaju bombe pod automobil i da zbog toga budu ranjeni i nevini Novosađani i strada imovina građana.

Tomislav Bokan i njegov pokret prethodno poznat kao Romska demokratska stranka su kriminalizovali sve što su mogli u
Novom Sadu i sada pokušavaju da legitimne političke aktere uvaljaju u svoje blato.

Liga socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da polemiše sa organizacijom koja je na vlasti dok istraga o kupovini glasova kojom su došli na tu vlast tapka u mestu.

Građani najbolje znaju kako žive i kako grad izgleda od trenutka kada većinu vladajućoj koaliciji u novosadskom parlamentu dodaju nakupci i preprodavci glasova.

A Srpski pokret obnove i njihovu ocenu o licemerju smešno je i komentarisati, s obzirom na to da se oni odavno i zdušno valjaju u tom blatu.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook