Nepoznanica je o čemu se premijer dogovara u Briselu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 07. 12. 2012. | Komentara: 0

Nepoznanica je o čemu se premijer dogovara u Briselu

NOVI SAD – Predsednica poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov rekla je juče novinarima u parlamentu da sporazum, koji je premijer Ivica Dačić postigao u Briselu, nije postignut na osnovu platforme koju je usvojila Narodna skupština.

Aleksandra Jerkov

Ona je rekla da, iako nije pristalica bilo kakvih aktivnosti koje bi Srbe na Kosovu i Metohiji uvukle u dublji sukob s međunarodnom zajednicom, ima razumevanja za njih, budući da nemaju dovoljno informacija o tome šta je tačno dogovoreno u Briselu.

- Neophodno je utvrditi šta je tačno predviđeno tim sporazumom iz Brisela, s obzirom na to da je nama poslanicima, a i gađanima na Kosovu i Metohiji koji žele da zaštite svoje prava, to apsolutna nepoznanica. Postoji čitav niz disonantnih tonova i različitih informacija o tome o čemu je premijer Ivica Dačić razgovarao u Briselu. Razumem ljude na Kosovu, budući da nemaju informacija o tome šta se dešava s njihovih životima i sudbinama, jer su upravo oni ti koji će osetiti posledice svakog od tih dogovora – istakla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 07.12.2012)



Saopštenja | Utorak, 04. 06. 2024. | Komentara: 0

Grad uništava njive, a vlast kupuje nepotrebne avione i rakete

Jučerašnje nevreme, praćeno gradom, koje je zahvatilo delove Vojvodine, a u kom su najviše stradali Bačka Palanka i Temerin, govori da su sve priče o morednizaciji sistema protovgradne zaštite bile samo propagandne poruke Srpske napredne stranke.
Saopštenja | Ponedeljak, 03. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Naši odbornici izabrani u veliki broj lokalnih skupština

Na proteklim lokalnim izbora, odbornički kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI osvojilii su mandate u brojnim lokalnim skupštinama.
Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook