Novo vređanje Novog Sada i njegovih građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 06. 06. 2014. | Komentara: 0

Novo vređanje Novog Sada i njegovih građana

NOVI SAD, 6. jun - U trenutku kada  je Novi Sad prljaviji i zapušteniji nego ikada, kada investicija nema, a komunalna preduzeća grcaju u dugovima i problemima, ova gradska vlast se bavi time da ulicu u gradu dobije i četnički ideolog Dragiša Vasić.

LSV
Ni to, kao ni najnovija bruka u JKP „Informatika“ sa letkom „Jezik čuva granice“ koji propisuje šta je srpski jezik, a šta nije, nisu iznenađenje. Ako su nadležni u JKP „Informatika“, kao što kažu, utvrdili ko je zaposlena koja je odgovorna za sporni letak, najmanje što javnosti duguju jeste obaveštenje o načinu na koji je zbog toga sankcionisana.

U protekle dve godine, razni nakupci i preprodavci glasova koji dodaju većinu gradskoj vlasti pa su se tako domogli javnih i javnokomunalnih preduzeća, pokazali su pre svega da su nekompetentni, da ne znaju da rade ništa osim da zapošljavaju rođake i stranačke poslušnike, a smenjuju ljude zbog latiničnih tabli.

Jedino što su, mimo toga, još pokazali jeste to da ne poznaju Novi Sad i da žele da ga pretvore u nešto što on nije. Dok veliki broj znamenitih Novosađanki i Novosađana nema svoju ulicu, odavanje ovakvog priznanja četničkom ideologu je najblaže rečeno još jedan dokaz mahnite potrebe da se unizi antifašistička tradicija našeg grada.

I zato su ti njihovi potezi kratkog daha, jer će trajati dok ne odu. 

Ostaće nam da vratimo red u Novi Sad i da se još dugo nosimo sa brukom koju su nam naneli.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook