Novo vređanje Novog Sada i njegovih građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 06. 06. 2014. | Komentara: 0

Novo vređanje Novog Sada i njegovih građana

NOVI SAD, 6. jun - U trenutku kada  je Novi Sad prljaviji i zapušteniji nego ikada, kada investicija nema, a komunalna preduzeća grcaju u dugovima i problemima, ova gradska vlast se bavi time da ulicu u gradu dobije i četnički ideolog Dragiša Vasić.

LSV
Ni to, kao ni najnovija bruka u JKP „Informatika“ sa letkom „Jezik čuva granice“ koji propisuje šta je srpski jezik, a šta nije, nisu iznenađenje. Ako su nadležni u JKP „Informatika“, kao što kažu, utvrdili ko je zaposlena koja je odgovorna za sporni letak, najmanje što javnosti duguju jeste obaveštenje o načinu na koji je zbog toga sankcionisana.

U protekle dve godine, razni nakupci i preprodavci glasova koji dodaju većinu gradskoj vlasti pa su se tako domogli javnih i javnokomunalnih preduzeća, pokazali su pre svega da su nekompetentni, da ne znaju da rade ništa osim da zapošljavaju rođake i stranačke poslušnike, a smenjuju ljude zbog latiničnih tabli.

Jedino što su, mimo toga, još pokazali jeste to da ne poznaju Novi Sad i da žele da ga pretvore u nešto što on nije. Dok veliki broj znamenitih Novosađanki i Novosađana nema svoju ulicu, odavanje ovakvog priznanja četničkom ideologu je najblaže rečeno još jedan dokaz mahnite potrebe da se unizi antifašistička tradicija našeg grada.

I zato su ti njihovi potezi kratkog daha, jer će trajati dok ne odu. 

Ostaće nam da vratimo red u Novi Sad i da se još dugo nosimo sa brukom koju su nam naneli.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook