Novom Sadu potrebna reorganizacija komunalnog sektora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Sreda, 20. 04. 2016. | Komentara: 0

Novom Sadu potrebna reorganizacija komunalnog sektora

NOVI SAD – List Blic objavio je danas uporedno odgovore na ista pitanja dvojice kandidata za gradonačelnika Novog Sada - kandidata Lige socijaldemokrata Vovjodine Dušana Bajića i kandidata DSS-a Borka Ilića. U nastavku pročitajte odgovore Dušana Bajića:

Zašto bi neko glasao za vas?

- Menadžer sam i ceo svoj radni vek kao ekonomista bavim se povećanjem prihoda i dovođenjem svake firme za koju radim do nivoa profitabilnosti. A svako gradsko preduzeće takvo treba da bude. Više od 30 godina sam u komunalnoj privredi, u komunalnom sektoru u ovom gradu i tačno znam svaki problem i šta je potrebno uraditi.

Koji je najveći problem u Novom Sadu i kako ga rešiti?

- Novom Sadu je hitno potrebna temeljna reorganizacija kompletnog komunalnog sektora i gradske uprave. Potrebno je dovesti profesionalce, i ukoliko firma koju preuzimaju ne napreduje ili, još gore, nazaduje, svojom ličnom imovinom moraju garantovati uspeh.

Šta je najgore što je učinjeno u Novom Sadu?

- To što aktuelna vladajuća većina ne zna šta je bavljenjem gradom i ne zna šta je gradska politika. Oni su učešće u vlasti ili zloupotrebili ili upotrebili u lične promocije, u jačanje svojih stranaka a ne u bavljenje komunalnim sistemom što je osnova svake lokalne vlasti.

(BILSV, 20. 04. 2016)




Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook