Obezbediti investicije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 26. 03. 2012. | Komentara: 0

Obezbediti investicije

NOVI SAD - Portparolka i kandiidatkinja Lige socijaldemokrata Vojvodine za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov, odgovarajući na pitanje „Koju investiciju obećavate Novosađanima ako budete na vlasti u gradu?“, novinaru emisije Politbiro koja se emituje na RTV-u odgovorila je da je prioritet bilo koje gradske vlasti izgradnja kanalizacione mreže u svim prigradskim naseljima.



- Sramota, je da u XXI veku u prigradskim naseljima, oko Novog Sada ne postoji ni kanalizaciona, ni vodovodna mreža – rekla je Jerkova. Ona je međutim dodala da nije stvar toliko u infrastrukturnim projektima, koliko u investicijama.

- Ključna reč, za svakoga ko bude vodio naš grad u narednom periodu su investicije i glavna, najvažnija i jedina obaveza gradonačelnika jeste da te investicije obezbedi – navela je Jerkova. Kako je rekla, ona upravo insistira na poziciji gradonačelnika u ovom procesu zbog toga što razlika za stranog investitora da li će ulagati u Inđiju ili Novi Sad, ne postoji u papirološkom smislu ili bilo kome drugom.

- Jedina osoba koja može  tu razliku da učini je gradonačelnik i zbog toga je jako važno da ta osoba koja će biti gradonačelnik, personalno ima političku težinu, ima integritet i može da se izbori za to da dovede investitore u Novi Sad – zaključila je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 26.03.2012.)



Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook