Obraz lepio plakate na prostorije Lige

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 09. 2013. | Komentara: 0

Obraz lepio plakate na prostorije Lige

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo upozorio je danas da klerofašistička organizacija Obraz, koju je Ustavni sud Srbije zabranio u junu 2012. i dalje radi nesmetano. Kako je na konferenciji za novinare istakao portpalol GrO LSV Pančevo Vladan Keljević, širom centra Pančeva od juče je moguće videti nalepnice sa natpisom „Odbrana 28.9.2013.“ i potpisom Srbski obraz.

LSV– Naravno da su epicentar lepljenja bile su službene prostorije odnosno, kancelarije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu. Policija je pozvana i izvršila je uviđaj, samo što ovog puta nije izostao ni snimak koji je zabeležen našim kamerama. Stoga sam ubeđen da nakon svih prethodnih napada na naše prostorije ovog puta nećemo ostati bez odgovora ko je počinilac – rekao je Keljević. Ukoliko tako ne bude, Keljević kaže da će biti slobodan da sumnja u čijem interesu pančevačka policija radi.
Predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine ocenila je da je povod za napad saopštenje koje je tog dan izdala Omladina LSV povodom podrške Paradi ponosa.

Osim što SNP Naši i Obraz zakazuju kulturne konferencije u kojim brane čast pravoslavlja, a na kojima govori Mladen Obradović vođa Obraza koji osuđen je početkom septembra ove godine na osam meseci zatvora zbog širenja rasne i druge diskriminacije, oni nastavljaju sa krivičnim delima. U ovom slučaju, napadom na službene kancelarije jedne organizacije. 

 

(BILSV, 25. 09. 2013)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook