Obraz lepio plakate na prostorije Lige

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 09. 2013. | Komentara: 0

Obraz lepio plakate na prostorije Lige

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo upozorio je danas da klerofašistička organizacija Obraz, koju je Ustavni sud Srbije zabranio u junu 2012. i dalje radi nesmetano. Kako je na konferenciji za novinare istakao portpalol GrO LSV Pančevo Vladan Keljević, širom centra Pančeva od juče je moguće videti nalepnice sa natpisom „Odbrana 28.9.2013.“ i potpisom Srbski obraz.

LSV– Naravno da su epicentar lepljenja bile su službene prostorije odnosno, kancelarije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu. Policija je pozvana i izvršila je uviđaj, samo što ovog puta nije izostao ni snimak koji je zabeležen našim kamerama. Stoga sam ubeđen da nakon svih prethodnih napada na naše prostorije ovog puta nećemo ostati bez odgovora ko je počinilac – rekao je Keljević. Ukoliko tako ne bude, Keljević kaže da će biti slobodan da sumnja u čijem interesu pančevačka policija radi.
Predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine ocenila je da je povod za napad saopštenje koje je tog dan izdala Omladina LSV povodom podrške Paradi ponosa.

Osim što SNP Naši i Obraz zakazuju kulturne konferencije u kojim brane čast pravoslavlja, a na kojima govori Mladen Obradović vođa Obraza koji osuđen je početkom septembra ove godine na osam meseci zatvora zbog širenja rasne i druge diskriminacije, oni nastavljaju sa krivičnim delima. U ovom slučaju, napadom na službene kancelarije jedne organizacije. 

 

(BILSV, 25. 09. 2013)



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook