Dani piva bez pivare

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 25. 08. 2015. | Komentara: 0

Dani piva bez pivare

ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Predrag Perkić upozorio je danas da će ovogodišnji Dani piva biti još jedna manifestacija posvećena pivu, u gradu koji nema pivaru.

LSV

On je na konferenciji za novinare zapitao i šta se dešava sa nagoveštajima vlasti da ima zainteresovanih za revitalizaciju pivare, ocenivši da će se vlast pivare možda setiti u predizbornoj kampanji.
– Ovogodišnji program Dana piva rađen je u skladu sa željama naroda, reče gradonačelnik Čedomir Janjić. Da li građani i građanke Zrenjanina žele i zaposlenje od kog mogu normalno živeti, kvalitetnije obrazovanje i zdravstvo, to nam gradonačelnik nije rekao – istakao je Perkić. On se osvrnuo i na rušenje zgrade Filkovića, u centru Zrenjanina, upozorivši da je reč o zgradi koja ima status kulturnog spomenika od velikog značaja za Republiku Srbiju.
– S obzirom da je bila u veoma lošem stanju zbog starosti, zbog dugogodišnje nebrige i neodržavanja, napuštena je i zabranjena za upotrebu. Usled nedostatka dogovora, volje, novca za sanaciju, objekat nije mogao da se zaštiti od daljeg propadanja i urušavanja istog. Konačno, srušen je ovih dana. Da li će sličnu sudbinu doživeti i zgrada pored bivšeg SDK, koja je u jako lošem stanju – upitao je Perkić.
 
(BILSV, 25. 08. 2015)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook