Kostreš: Kritikovaćemo sve loše poteze gradske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 27. 12. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Kritikovaćemo sve loše poteze gradske vlasti

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine, kao najjača opoziciona stranka u gradu, ostala je čuvar vrednosti građanskog društva, izjavio je predsednik Gradskog odbora LSV Bojan Kostreš na novogodišnjem susretu sa novinarima.

LSV
 
On je upozorio da Zrenjanin ne napreduje i konstatovao da nije ni senka grada kakav je bio pre 30 godina.
 
- Mi nećemo biti opozicija gradu i građanima Zrenjanina, već aktuelnoj vlasti i kritikovaćemo sve što gradska vlast loše radi - naglasio je Kostreš precizirajući da će LSV biti konstruktivna opozicija u tom gradu.
 
On je najavio brojne nove aktivnosti Gradskog odbora koje za cilj imaju dalje jačanje stranke i promovisanje novih javnih politika, a konkretan primer je inicijativa pokrenuta na poslednjoj sednici Skupštine grada da se učenicima  iz  seoskih sredina regresiraju mesečne karte od strane lokalne samouprave – objasnio je Kostreš. 
 
Predsednik zrenjaninske LSV je postavio pitanje zašto nema obilaznice i fabrike vode i zašto Kraljevo za deset dana reši pitanje vode, Subotica završava obilaznicu, a Zrenjanin to ne može.
 
- Nećemo rokove, želimo konretne rezultate, ali ih u Zrenjaninu nema - poručio je Kostreš.
 
(BILSV, 27.12.2016)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook