Niko neće u javna preduzeća?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 24. 07. 2013. | Komentara: 0

Niko neće u javna preduzeća?

IRIG - Činjenica da je za mesto direktora Javnog preduzeća "Komunalac" u Irigu pristigla samo jedna kandidatura, dovoljno govori o stepenu letargije u kojem se nalazimo, ocenio je u izjavi za Sremske novine predsednik Komisije za imenovanja Goran Veselinović. 

On kaže da je svestan činjenice da ljudi misle da su konkursi namešteni i da svojim nepojavljivanjem eventualno štite svoj integritet, ali se pri tome zaboravlja da samim činom konkurisanja kandidati ostvaruju pravo da učestvuju u čitavom procesu, da proveravaju zapisnike i tako se zaštite od svake neprijatnosti.
Shodno ovakvom stanju, novi direktor "Komunalca" biće, po svemu sudeći doskorašnji vršilac dužnosti Jovan Dobrota koji je jedini u Zakonom predviđenom roku uredno podneo potrebnu dokumentaciju.

Veselinović je dodao da ništa bolja nije bila situacija ni po pitanju opštinskog Konkursa za primanje pripravnika tehničara organizacije rada za Odeljenje za izgrađene površine, puteve i objekte, odnosno pripravnika u Sektoru za finansijsko poslovanje.
(BILSV, 24. 07. 2013)



Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook