Problemi u Novom Sadu rastu, dok se gradska vlast bavi strančarenjem

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2013. | Komentara: 0

Problemi u Novom Sadu rastu, dok se gradska vlast bavi strančarenjem

NOVI SAD, 17. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine već duže vreme upozorava na to da teretni saobraćaj mora što pre biti izmešten iz Petrovaradina jer ugrožava ne samo živote građana, nego i nanosi ozbiljnu štetu podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

LSVPetrovaradinci znaju o kakvoj opasnosti je reč, a svi ostali građani su mogli da se uvere i na jučerašnjem primeru, kada je kamion udario u nekoliko automobila i zabio se u drvo u Preradovićevoj ulici.

Srećom, žrtava nije bilo, iako je kamion završio na trotoaru i u neposrednoj blizini pešačkog prelaza.

Izgradnja obilaznice oko Petrovaradina bila je jedan od prioriteta koje je LSV isticala i u predizbornoj kampanji i sigurno bi taj projekat daleko odmakao da Liga učestvuje u gradskoj vlasti.

Ovako, ta obilaznica će po svoj prilici, kao i brojni komunalni problemi, morati da sačeka dok ova gradska vlast ne završi sa strančarenjem, nacionalizmom, deklaracijama i drugim stvarima koje nisu u opisu poslova gradske vlasti, a kojima se ona bavi da bi prikrila svoju nesposobnost.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook