Zašto gori Fruška gora?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novi Sad, 8. februar 2024 - Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.

LSV

LSV-Vojvođani obaveštava javnost da je upoznata sa zabrinutošću građana i sumnjom iskazanom na društvenim mrežama da je požar namerno izazvan sa ciljem da se za nekoga stvore uslovi da na zgarištu gradi objekte i obavezuje se da će učiniti sve što je u njenoj moći da se takva namera, ako postoji, osujeti.

Pozivamo građane koji imaju bilo kakva saznanja o uzrocima požara da obaveste nadležne institucije, a ukoliko imaju inicijativu za sanaciju štete za koju smatraju da možemo da pomognemo - da nam se obrate.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine- Vojvođani
Novi Sad



Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook