Održana završna konvencija u Somboru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Održana završna konvencija u Somboru

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine održala je večeras u Somboru završnu predizbornu konvenciju. Na konvenciji su govorili predsednik LSV Nenad Čanak, predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev, potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV Maja Sedlarević i predsednik Saveta za decentralizaciju LSV Duško Radaković.

LSV

Govoreći na konvenciji Nenad Čanak je podsetio prisutne da su pre 20 godina, upravo u Somboru, pripadnici paravojne formacije „Vukašin Šoškoćanin“, naoružani do zuba, upali i prekinuli tribinu Lige socijaldemokrata Vojvodine.

- Onda sam se zakleo da njih neće biti, a mi ćemo ostati – rekao je večeras Čanak. Lider LSV je ponovio i da će Liga nakon izbora okrenuti drugi list. Kako je najavio, glavno pitanje, koje će ligašice i ligaši postavljati jeste kakav je položaj Vojvodine, kako će on izgledati i gde su naše pare.
- Ako je potrebno menjati Ustav da bi se to ostvarilo, onda hajde da ga menjamo – rekao je Čanak.

(BILSV, 03.05.2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook