Koliko je uhapšenih zbog narušavanja bezbednosti?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Ponedeljak, 30. 09. 2013. | Komentara: 0

Koliko je uhapšenih zbog narušavanja bezbednosti?

NOVI SAD, 30. septembar - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih državnih organa, na čelu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, da posle tri dana jasno kažu:

1. Koliko je ljudi uhapšeno zbog toga što su po treći put ugrozili bezbednost građana ove zemlje preteći rušenjem i paljenjem Beograda?

LSV

2. Da li su i kada će biti privedeni pravdi i imenovani njihovi nalogodavci?

3. Kako je moguće da pripadnici zabranjenog “Obraza” nesmetano deluju u javnosti?

4. Da li su obavljeni informativni razgovori sa svim onim osobama koje su prijavljivale preteće skupove u vreme Parade ponosa?

5. Ko će da podnese ostavku ili snosi druge posledice zbog toga što su ugrožena Ustavom zagarantovana prava ljudi, koji pritom nikoga ne napadaju?
Ko će da odgovara za nepravdu nanetu ljudima koji su hteli da mirno prošetaju i za svu bruku koju je Srbija pretrpela?


Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 0

Prekrečeni grafiti u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Mlade Ligašice i Ligaši juče su prekrečili pogrdne grafite sa kuće jedne od sugrađanki i poručili da će se odlučno suprotstaviti ovakvim i sličnim pojavama, koje za cilj imaju pozivanje na netoleranciju.
Omladina LSV | Petak, 08. 06. 2012. | Komentara: 0

Akcija Naš grad – čist grad

ZRENJANIN – Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovao je juče, ispod nadvožnjaka na Bagljašu, akciju čišćenja plakata pod nazivom „Naš grad – čist grad“.
Omladina LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Prekrečeni grafiti u Ulici Kosančić Ivana

NOVI SAD - Članice i članovi Gradskog odbora LSVO Novi Sad prekrečili su nacističke simbole koji su bili ispisani u ulazu zgrade u Ulici Kosančić Ivana 12. Ovim su mlade ligašice i ligaši nastavili akciju "Prekrečimo novosadsku mržnju" koju je pokrenuo predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook