Koliko je uhapšenih zbog narušavanja bezbednosti?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Ponedeljak, 30. 09. 2013. | Komentara: 0

Koliko je uhapšenih zbog narušavanja bezbednosti?

NOVI SAD, 30. septembar - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih državnih organa, na čelu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, da posle tri dana jasno kažu:

1. Koliko je ljudi uhapšeno zbog toga što su po treći put ugrozili bezbednost građana ove zemlje preteći rušenjem i paljenjem Beograda?

LSV

2. Da li su i kada će biti privedeni pravdi i imenovani njihovi nalogodavci?

3. Kako je moguće da pripadnici zabranjenog “Obraza” nesmetano deluju u javnosti?

4. Da li su obavljeni informativni razgovori sa svim onim osobama koje su prijavljivale preteće skupove u vreme Parade ponosa?

5. Ko će da podnese ostavku ili snosi druge posledice zbog toga što su ugrožena Ustavom zagarantovana prava ljudi, koji pritom nikoga ne napadaju?
Ko će da odgovara za nepravdu nanetu ljudima koji su hteli da mirno prošetaju i za svu bruku koju je Srbija pretrpela?


Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Četvrtak, 19. 04. 2012. | Komentara: 0

Akcija Šajbne

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu danas je na parkingu na zrenjaninskom Žitnom trgu organizovao akciju "Šajbne", tokom koje su omladinke i omladinci prali i brisali šoferšajbne na automobilima Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Omladina LSV | Ponedeljak, 16. 04. 2012. | Komentara: 0

Hitno rasvetliti pozadinu napada na prostorije DS

Novi Sad, 16. aprila - Omladina LSV najoštrije osuđuje napad na prostorije Demokratske stranke u Novom Sadu, koji se desio tokom uskršnjih praznika, a u kojima inače boravi Omladina DS.
Omladina LSV | Četvrtak, 12. 04. 2012. | Komentara: 0

Niko nema prava da uništava tuđu imovinu

ZRENJANIN – U organizaciji Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu danas je organizovana akcija tokom koje su omladinke i omladinci, zajedno sa okupljenim građankama i građanima, prekrečili grafit – obeležje jedne od najvijačkih grupa, koji je bio iscrtan na objektu nekadašnje Sinagoge, na uglu ulica Jevrejske i Sarajlijine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook