LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.

Primera radi u Zrenjaninu je akcija organizovana na tri lokacije: u centralnoj gradskoj ulici, Gradnulici i Šumici, a učesnici akcije su sa građanima razgovarali o značaju razvijanja svesti o negativnim posledicama diskriminacije i govora mržnje, pokretima i organizacijama koji ih zagovaraju, kao i o učestvovanju u stvaranju boljeg, razvijenijeg, modernijeg društva u kome svi imaju jednaku šansu.

Sa druge strane, LSVO Bela Crkva je za samo nekoliko sati sakupila 30 potpisa podrške građana i građanki, a upisali su i tri nova člana.

(BILSV, 20.03.2011.)




Omladina LSV | Ponedeljak, 23. 04. 2012. | Komentara: 1

Vožnja biciklom za očuvanje planete Zemlje

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je juče vožnju biciklima povodom „Dana planete Zemlje“. Omladinke i omladinci su, zajedno sa građankama i građanima, odvozali turu biciklima, pokazujući na taj način simbolično brigu o očuvanju životne sredine.
Omladina LSV | Četvrtak, 19. 04. 2012. | Komentara: 0

Akcija Šajbne

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu danas je na parkingu na zrenjaninskom Žitnom trgu organizovao akciju "Šajbne", tokom koje su omladinke i omladinci prali i brisali šoferšajbne na automobilima Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Omladina LSV | Ponedeljak, 16. 04. 2012. | Komentara: 0

Hitno rasvetliti pozadinu napada na prostorije DS

Novi Sad, 16. aprila - Omladina LSV najoštrije osuđuje napad na prostorije Demokratske stranke u Novom Sadu, koji se desio tokom uskršnjih praznika, a u kojima inače boravi Omladina DS.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook