Opozija da ima jednog kandidata, ako se Nikolić kandiduje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Četvrtak, 16. 02. 2017. | Komentara: 0

Opozija da ima jednog kandidata, ako se Nikolić kandiduje

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je večeras da proevropska opozicija ima “jedinstvenu priliku” da se objedini oko zajedničkog kandidata, ukoliko je tačno da će se na izborima kandidovati i aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

LSV

- Ako je istina da se Nikolić kandiduje i mimo Srpske napredne stranke, to je jedinstvena prilika da se proevropska opozicija dogovori oko jedinstvenog kandidata - rekao je Kostreš agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, predsednički kandidati Saša Janković i Vuk Jeremić sada imaju “istorijsku šansu, ali i odgovornost” da Srbiji pomognu da se definiše kao demokratska, sekularana, evropska država i da se pobedi postojeći režim.

- Činjenica da postoji mogućnost podele glasova vladajuće koalicije na Nikolićeve i Vučićeve dovodi proevropsku opoziciju u šansu da se pobedi režim. Janković i Jeremić u ovom momentu imaju ogromnu šansu da se dogovore, ali i odgovornost da interese i sujete ne stave na prvo mesto - poručio je Kostreš i dodao da ne zna da li su parlamentarni izbori mogući.

- Ali, ukoliko se Nikolić kandiduje, ništa me ne bi iznenadilo - kazao je Kostreš.

(BILSV, 16.02.2017)




Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook