Podrška pokrajine Egzit festivalu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 23. 01. 2014. | Komentara: 0

Podrška pokrajine Egzit festivalu

NOVI SAD - Vlada Vojvodine podržavala je Egzit od njegovog osnivanja i težiće da nastavi tu podršku, jer je ta festival jedan od simbola Vojvodine i Srbije, izjavio je danas potpredsednik pokrajinske vlade Slaviša Grujić u razgovoru s direktorom Egzit tima Dušanom Kovačevićem.

LSV

Festival je, od osnivanja pre 14 godina, imao podršku pokrajinske vlade i Sekretarijata za kulturu i javno informisanje, čemu ćemo i nadalje težiti, jer je on jedan od simbola preopoznatljivosti Vojvodine i Srbije ne samo u regionu, već i mnogo šire, rekao je Grujić i čestitao Egzitu na nedavno osvojenom prvom mestu u kategoriji najvećih evropskih festivala. Kako je navedeno u saopštenju, Grujić i Kovačević razgovarali su o organizaciji ovogodišnjeg Egzit festivala, koji će biti održan od 10. do 13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi i od 15. do 17. jula kao "Si dens festival" na plaži Jaz u Budvi.Sagovornici su se saglasili da je Egzit festival jedna od najznačajnijih kulturnih manifestacija u zemlji i da je vreme da se njegov program proširi i na uključivanje nekih drugih festivala, koji bi na prostoru Petrovaradinske tvrđave predstavili deo svog repertoara, navedeno je u saopštenju.

(BILSV, 23. 01. 2014)



Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.
Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook