Pokrajina opremila fitnes salu u Centru za sport

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 30. 04. 2013. | Komentara: 0

Pokrajina opremila fitnes salu u Centru za sport

NOVI SAD – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, gospođa Marinika Čobanu, posetila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, gde je sa predstavnicima resornog sekretarijata i fakulteta obišla, sale, kao i muzej koji se nalazi u okviru Fakulteta.

LSV

Nakon toga, predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu obišli su novoopremljenu fitnes salu u Centru za sport čije je opremanje najrazličitijim i najsavremenijim spravama za vežbanje, u iznosu od 3.650.000 dinara upravo finansirao Sekretarijat za sport i omladinu. Čobanuova je tom prilikom ocenila da je ta investicija sasvim siguno otišla u prave ruke. – Nema boljeg mesta za studente Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, nego što je ovaj prostor da usavrše svoja znanja koja će sutra prenositi na decu i polaznike raznih sportskih klubova u kojima će raditi. Ono što je veoma bitno jeste aktivno vežbanje ili rekreativno bavljenje sportom za održavanje celokupnog zdravlja čoveka, pa smo se mi trenutno usmerili na razvoj školskog sporta, ali i univerzitetskog – rekla je Čobanuova. Dodala je da se nada da  će vrata ove teretane biti otvorena i za druge studente Univerziteta u Novom Sadu.
– Nažalost, fizičko vaspitanje već godinama nije deo univerzitetske nastave , te je ovo možda jedan od načina vraćanje rekreacije među studente, a kasnije i nalaženja rešenja da se ovaj problem sistematski reši – navela je Marinika Čobanu.

(BILSV, 30. 04. 2013.)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook