Pokrajina opremila fitnes salu u Centru za sport

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 30. 04. 2013. | Komentara: 0

Pokrajina opremila fitnes salu u Centru za sport

NOVI SAD – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, gospođa Marinika Čobanu, posetila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, gde je sa predstavnicima resornog sekretarijata i fakulteta obišla, sale, kao i muzej koji se nalazi u okviru Fakulteta.

LSV

Nakon toga, predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu obišli su novoopremljenu fitnes salu u Centru za sport čije je opremanje najrazličitijim i najsavremenijim spravama za vežbanje, u iznosu od 3.650.000 dinara upravo finansirao Sekretarijat za sport i omladinu. Čobanuova je tom prilikom ocenila da je ta investicija sasvim siguno otišla u prave ruke. – Nema boljeg mesta za studente Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, nego što je ovaj prostor da usavrše svoja znanja koja će sutra prenositi na decu i polaznike raznih sportskih klubova u kojima će raditi. Ono što je veoma bitno jeste aktivno vežbanje ili rekreativno bavljenje sportom za održavanje celokupnog zdravlja čoveka, pa smo se mi trenutno usmerili na razvoj školskog sporta, ali i univerzitetskog – rekla je Čobanuova. Dodala je da se nada da  će vrata ove teretane biti otvorena i za druge studente Univerziteta u Novom Sadu.
– Nažalost, fizičko vaspitanje već godinama nije deo univerzitetske nastave , te je ovo možda jedan od načina vraćanje rekreacije među studente, a kasnije i nalaženja rešenja da se ovaj problem sistematski reši – navela je Marinika Čobanu.

(BILSV, 30. 04. 2013.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook