LDP se vojvođanske policije setio u kampanji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 06. 03. 2014. | Komentara: 0

LDP se vojvođanske policije setio u kampanji

NOVI SAD, 6. mart - Iako je u svojoj karijeri Nenad Milić bio i šef kabineta premijera Zorana Đinđića i zamenik ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije, nije se istakao zahtevom za decentralizaciju MUP-a.

LSV

Bio je u prilici, ali nije uradio ništa niti tražio da Vojvodina ima svoju policiju.

Čak, štaviše, i Milić i LDP su ćutali i dok Liga socijaldemokrata Vojvodine na tom pitanju godinama insistira, ali su se ovog pitanja setili deset dana pred izbore.

 Da su mislili ozbiljno, ne bi to rekli prvi put i to u kampanji.

I ako zaista misle da mogu deset dana pred izbore da prepričavaju stavove Lige i tako pređu cenzus, grdno se varaju.

Vojvođani ne cene slatke reči. Ovde se zna da Milić i LDP ne misle ozbiljno i da je za njih ovo još jedna priča kako bi došli do glasova, pa da ih opet nema do idućih izbora.

O tome šta misle o Vojvodini i koliko im je Vojvodina važna najbolje govori podatak da su do sada imali najpre samo jednog poslanika, a zatim samo jednu poslanicu iz Vojvodine i da će ih, ako kojim slučajem budu parlamentarni, ovoga puta biti jedva dvoje.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook