Nikolić traži način da zaustavi evropski put Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 27. 05. 2012. | Komentara: 1

Nikolić traži način da zaustavi evropski put Srbije

NOVI SAD, 27. maj – Nikolić Tomislav je već posle šest dana od izbora počeo sa ograđivanjem od predizborno - proevropskih stavova i traženjem načina da Srbiju zaustavi i skrene sa evropskog puta.

LSV

Nikolić Tomislav, koji još nije ni položio zakletvu kao predsednik Srbije, požurio je da predsedniku Vladimiru Putinu kaže da je put Srbije ka EU dalek i neizvestan, što ne čudi od čoveka koji je u trenucima iskrenosti najavljivao da će Srbija biti crna mrlja na evropskom tepihu.

To je isti onaj Nikolić Tomislav koji je u samo nekolio dana predsedavanja republičkim parlamentom maja 2007. u trenutku iskrenosti uspeo da poruči da Srbija na njegovu žalost nije ruska provincija.
Razgovor Nikolića i Putina je upravo to i bio, razgovor predsednika Rusije sa jednim provincijskim gubernatorom.

Liga socijademokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ovakav oblik urušavanja ugleda Srbije kao nezavisne države i smatra da će izbor Nikolić Tomislava za predsednika Srbije, državu i građane tek skupo da košta.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook