Ubrzanje evropskih integracija podstrek potrebnim promenama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 01. 06. 2016. | Komentara: 0

Ubrzanje evropskih integracija podstrek potrebnim promenama

Novi Sad, 01. jun - Liga socijaldemokrata Vojvodine sa radošću dočekuje vest o sada već izvesnom otvaranju poglavlja 23 u pregovorima Srbije sa EU.

 

 

Ubrzanje evropskih integracija biće dugo očekivan i dobar podstrek nizu dubokih i sveobuhvatnih promena koje su potrebne u Republici Srbiji.

 

Jedna od njih će svakako morati da bude i promena odnosa u smislu omogućavanja pune autonomije evropskog regiona kakav je Vojvodina, na čemu Liga socijaldemokrata Vojvodine predano radi.

 

Ujedno, Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je odluka Republike Hrvatske da pruži saglasnost za otvaranje Poglavlja 23 dobra vest i odgovoran potez koji će doprineti  ne samo jasnom evropskom putu Republike Srbije nego i odnosima  u regionu.

 

Predsednik

Političkog saveta

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Dušan Jakovljev




Saopštenja | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 0

Činjenicama na uvrede

Novi Sad, 12. januar - Kada se ostave po strani redovi uvreda iz saopštenja uvaženog kolege Vlatka Ratkovića, objavljenog danas u pojedinim medijima, konačno se razabire jedna konkretna zamerka Ligi socijaldemokrata Vojvodine.
Saopštenja | Utorak, 10. 01. 2012. | Komentara: 0

Posle dva Pajtićeva mandata Vojvodina nedovoljno razvijena

NOVI SAD, 10. januar – Liga socijaldemokrata Vojvodine je zadovoljna saradnjom sa Demokratskom strankom, naročito u oblastima završetka saradnje sa Haškim tribunalom, postizanja vizne liberalizacije i donošenja evropskih zakona, dakle, ciljeva oko kojih je i okupljena Vlada Republike Srbije.
Saopštenja | Subota, 03. 12. 2011. | Komentara: 0

Razbijena vrata na prostorijama LSV u Baču

NOVI SAD, 03. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu reakciju policije kojom bi bili pronađeni odgovorni za napad na prostorije LSV u Baču. Rano jutros sa četiri cigle, nepoznati počinioci razbili su vrata na ulazu u LSV Bač.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook