Voleti Srbiju znači govoriti istinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 14. 08. 2016. | Komentara: 0

Voleti Srbiju znači govoriti istinu

Novi Sad, 14. avgust - Voleti Srbiju znači govoriti istinu, a istina je da je zločinački režim Slobodana Miloševića uništio Srbiju.

LSV

Ponovićemo, politika Miloševićevog režima, čije su prve žrtve bile autonomne pokrajine – Vojvodina i Kosovo, završila je svoj bilans sa četiri izgubljena rata, četiri miliona raseljenih, preko 130.000 ubijenih i jednim međunarodno presuđenim zločinom genocida. Teror, pljačku i represiju koju su građani Srbije preživeli, takođe, bi trebalo ubrojati u tragični i sramotni bilans najcrnje decenije u savremenoj istoriji ovih prostora.

Narod Srbije je 5.10.2000. rekao šta misli o njemu i njegovoj vladavini a zamenom teza Pokret socijalista neće uspeti da nas natera da zaboravimo moralno i ekonomsko posrnuće koje su stanovnici Srbije doživeli za vreme vladavine Slobodana Miloševića, njegove žene Mire i njihovih satrapa.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Da li je bilo greške i sa statističkim podacima za AP Vojvodinu?

NOVI SAD - Bez namere da ulazimo u tehnike rada Republičkog zavoda za statistiku, smatramo nedopustivim da država nema jasan podatak o bruto društvenom proizvodu za 2009. godinu.
Saopštenja | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Blaga kazna za vođe Obraza

Novi Sad, 20. aprila - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je presuda vođama organizacije Obraz, zbog organizovanja nereda tokom Parade ponosa 10. oktobra prošle godine trebalo da bude oštrija. Tim pre jer je tom prilikom povređeno više od 140 ljudi, a pričinjena je i velika materijalna šteta.
Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook