Vulinovi slagali da im je odbor LSV iz Novog Bečeja prešao u Pokret socijalista

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 22. 12. 2021. | Komentara: 0

Vulinovi slagali da im je odbor LSV iz Novog Bečeja prešao u Pokret socijalista

Novi Sad, 22. decembar 2021 - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Novog Bečeja je izuzetno zabrinut za funkcionisanje policije u državi, s obzirom na to da ministar Aleksandar Vulin ne zna razliku između Bečeja i Novog Bečeja. Tako je prelazak nekoliko članova LSV iz susednog Bečeja u njegov Pokret socijalista, koji je u Bačkoj, pomešao i prisvojio banatski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Novog Bečeja.

LSV

Jasno je da bi mu draže bilo da je dobio mnogo jači i brojniji novobečejski odbor LSV, pa budan mašta naglas, ali se brinemo šta će biti ako tako pomeša, recimo, Kragujevac i Kraljevo u nekoj urgentnoj situaciji za delovanje kao ministra policije.

Liga socijaldemokrata Vojvodine imenovala je povereništvo u Bečeju, na čijem čelu je predsednik Izvršnog odbora LSV Saša Šućurović. On će u narednom periodu, do izbora novog predsednika Opštinskog odbora LSV Bečej, koordinirati funkcionisanje LSV u Bečeju i biti na raspolaganju ligašima iz ovog grada za brzu reorganizaciju.

Saša Šućurović
predsednik Izvršnog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook