Zamena teza sa Nikolićevom diplomom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 5

Zamena teza sa Nikolićevom diplomom

NOVI SAD, 9. jun – Činjenica da Tomislav Nikolić ima diplomu, te da je zatim i masterirao nije sporna. Isto tako i vest da je njegova diploma verodostojna predstavlja klasičnu zamenu teza.

Aleksandra Jerkov

To i dalje ne daje odgovor na pitanja koja smo postavili:
Da li je dolazio na predavanja, kada je polagao ispite i da li su drugi studenti prisustvovali polaganju njegovih ispita? Zašto se 2008. godine kandidovao za predsednika Srbije sa srednjom stručnom smenom ako je diplomirao godinu dana ranije?

Zašto je 2006. godine izjavio da studira prava u Kragujevcu i da će diplomirati za godinu dana, a u isto vreme je već uveliko bio student menadžmenta u Novom Sadu gde je i diplomirao godinu dana kasnije? Zašto je samo pitanje o njegovim studentskim danima dovoljno za tužbu?

Deo odgovora na ta pitanja dobili bi da se studentski dosije Tomislava Nikolića stavi na uvid javnosti. To bi trebalo da izbori poverenik za informacije od javnog značaja.

Na ostala pitanja bi trebalo da odgovore kolege studenti i profesori koji Nikolića pamte iz studentskih dana.

Portparolka LSV
Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Sreda, 20. 03. 2013. | Komentara: 0

Ko je naložio Kruževiću da obezvredi kapital Elektrovojvodine?

NOVI SAD, 20. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od direktora Elektrovojvodine Srđana Kruževića da odmah kaže građanima Vojvodine od koga je, kako navodi, dobio nalog  da umanji imovinu ovog preduzeća za skoro 19 odsto i time mu,  kako sam ocenjuje, obezvredi kapital.
Saopštenja | Četvrtak, 14. 03. 2013. | Komentara: 0

Još samo 90 dana do isteka Zakona o lustraciji

NOVI SAD, 14. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine insistira na produženju i momentalnoj primeni Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava, poznatijeg kao Zakon o lustraciji.
Saopštenja | Sreda, 06. 03. 2013. | Komentara: 0

Dokle je stigla istraga u vezi sa potpisivanjem štetnog ugovora?

NOVI SAD, 06. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine  poziva sve nadležne institucije da jasno kažu građankama i građanima dokle je stigla istraga u vezi sa potpisivanjem štetnog ugovora sa ATP Vojvodinom?



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook