Sedlarević: Liga uveliko u pripremi za izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Liga uveliko u pripremi za izbore

NOVI SAD - Potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je za današnji Dnevnik da je LSV uveliko u pripremi za predstojeće izbore. Liga je, naime, još krajem juna oformila Centralni izborni štab, koji predvodi zamenik predsednika stranke Bojan Kostreš.

Maja Sedlarević

- Trenutno smo fokusirani na više aktivnosti koje će nas uvesti u ozbiljnu predizbornu kampanju. Odabrali smo širu listu kandidata za odbornike koji prolaze kroz obuku. Oni imaju i sastanke s Predsedništvom stranke da bismo usaglasili stavove za predizbornu kampanju - kaže Maja Sedlarević. Kako se navodi, Liga je odabrala da njena naredna predizborna kampanja bude fokusirana na borbu protiv fašizma. Maja Sedlarević kaže da će i druge teme biti od ključnog značaja.

- Glavni odbor stranke još nije doneo odluku o tome kako će kampanja teći na pojedinim nivoima, ali je jasno da će uz glavni lajtmotiv, koji smo najavili, posebno mesto imati i autonomija Vojvodine, iza koje stojimo 20 godina - objašnjava ona.

(BILSV, 02.11.2011.)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook