Sedlarević: Liga uveliko u pripremi za izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Liga uveliko u pripremi za izbore

NOVI SAD - Potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je za današnji Dnevnik da je LSV uveliko u pripremi za predstojeće izbore. Liga je, naime, još krajem juna oformila Centralni izborni štab, koji predvodi zamenik predsednika stranke Bojan Kostreš.

Maja Sedlarević

- Trenutno smo fokusirani na više aktivnosti koje će nas uvesti u ozbiljnu predizbornu kampanju. Odabrali smo širu listu kandidata za odbornike koji prolaze kroz obuku. Oni imaju i sastanke s Predsedništvom stranke da bismo usaglasili stavove za predizbornu kampanju - kaže Maja Sedlarević. Kako se navodi, Liga je odabrala da njena naredna predizborna kampanja bude fokusirana na borbu protiv fašizma. Maja Sedlarević kaže da će i druge teme biti od ključnog značaja.

- Glavni odbor stranke još nije doneo odluku o tome kako će kampanja teći na pojedinim nivoima, ali je jasno da će uz glavni lajtmotiv, koji smo najavili, posebno mesto imati i autonomija Vojvodine, iza koje stojimo 20 godina - objašnjava ona.

(BILSV, 02.11.2011.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook