Sledećeg vikenda izbori za savete mesnih zajednica u Žablju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 07. 2012. | Komentara: 0

Sledećeg vikenda izbori za savete mesnih zajednica u Žablju

ŽABALJ - Izbori za članove Saveta mesnih zajednica u opštini Žabalj - MZ Žabalj, MZ Čurug, MZ Đurđevo i MZ Gospođinci, zakazani su za 5. avgust ove godine, a Liga socijaldemokrata Vojvodine imaće svoje kandidate u svim mesnim zajednicama.

LSV Žabalj

Tako će od 51 kandidata za devet mesta u Savetu mesne zajednice Žabalj, LSV imati devet kandidata koji će nastupiti na listi Grupa građana "ŽABALJ NAŠA KUĆA". Kandidati su Vitomir Lisica - Pižon, Đorđe Antić, Dragan Novakov - Džaja, Goran Rakita - Džorda, Stojan Vujaković - Stole, Siniša Matić, Radivoj Blitvin, Jovan Panić - Jovica i Dragan Zlokolica. U Gospođincima građani od 35 kandidata biraju devet, a kandidati LSV na listi Grupa građana "GOSPOĐINCI NAŠA KUĆA" su Velibor Pavlović, Gojko Tepić, Triva Doroški, Goran Hadnađev, Mirko Blagojević, Dragan Stoiljković, Branislav Lucić, Goran Živković i Miroslav Marković. Na izborima za Savet MZ Đurđevo učestvuje 39 kandidata u borbi za 11 mesta. Na listi Grupa građana "ĐURĐEVO NAŠA KUĆA" nalaze se Vladimir Balog, Ljubica Ćirin, Vladimir Banđur, Momčilo Stanković, Slavomir Ramač i Mihajlo Džudžar. I na kraju, među 45 kandidata za 11 mesta u Savetu MZ Čurug, na listi Grupa građana "ČURUG NAŠA KUĆA" nalaze se Predrag Nađalin, Dimitrije Radanović, Vesna Radnov, Vlada Tontić i Stevan Slavnić.

(BILSV, 25. 07. 2012.)




Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook