Sledećeg vikenda izbori za savete mesnih zajednica u Žablju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 07. 2012. | Komentara: 0

Sledećeg vikenda izbori za savete mesnih zajednica u Žablju

ŽABALJ - Izbori za članove Saveta mesnih zajednica u opštini Žabalj - MZ Žabalj, MZ Čurug, MZ Đurđevo i MZ Gospođinci, zakazani su za 5. avgust ove godine, a Liga socijaldemokrata Vojvodine imaće svoje kandidate u svim mesnim zajednicama.

LSV Žabalj

Tako će od 51 kandidata za devet mesta u Savetu mesne zajednice Žabalj, LSV imati devet kandidata koji će nastupiti na listi Grupa građana "ŽABALJ NAŠA KUĆA". Kandidati su Vitomir Lisica - Pižon, Đorđe Antić, Dragan Novakov - Džaja, Goran Rakita - Džorda, Stojan Vujaković - Stole, Siniša Matić, Radivoj Blitvin, Jovan Panić - Jovica i Dragan Zlokolica. U Gospođincima građani od 35 kandidata biraju devet, a kandidati LSV na listi Grupa građana "GOSPOĐINCI NAŠA KUĆA" su Velibor Pavlović, Gojko Tepić, Triva Doroški, Goran Hadnađev, Mirko Blagojević, Dragan Stoiljković, Branislav Lucić, Goran Živković i Miroslav Marković. Na izborima za Savet MZ Đurđevo učestvuje 39 kandidata u borbi za 11 mesta. Na listi Grupa građana "ĐURĐEVO NAŠA KUĆA" nalaze se Vladimir Balog, Ljubica Ćirin, Vladimir Banđur, Momčilo Stanković, Slavomir Ramač i Mihajlo Džudžar. I na kraju, među 45 kandidata za 11 mesta u Savetu MZ Čurug, na listi Grupa građana "ČURUG NAŠA KUĆA" nalaze se Predrag Nađalin, Dimitrije Radanović, Vesna Radnov, Vlada Tontić i Stevan Slavnić.

(BILSV, 25. 07. 2012.)




Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook