Šućurović: Sramna odluka da LSV nema članove u biračkim odborima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 06. 01. 2022. | Komentara: 0

Šućurović: Sramna odluka da LSV nema članove u biračkim odborima

BEOGRAD / NOVI SAD – Predsednik Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Saša Šućurović izjavio je da LSV neće imati članove u biračkim odborima na predstojećem referendumu. Bez članova u odborima na predstojećim izborima će biti i Stranka moderne Srbije. Takva je odluka doneta na jučerašnjem sastanku Kontrolnog tela međustranačkog dijaloga na kojem se polemisalo o tome da li sve stranke imaju pravo da imaju članove u biračkim odborima.

LSV

Šućurović tvrdi da će „desničari“ koji nemaju uporište u Vojvodini imati članove u biračkim odborima, a neće LSV koja ima poslanički klub u Skupštini Vojvodine. 

- LSV će reagovati na ovakvu sramnu odluku i brinemo da li ćemo imati predstavnike i u biračkim odborima na izborima u aprilu - rekao je Šućurović.

(SzILSV, 06.01.2022)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook