UDS: Dačić nanosi ogromnu štetu svojim teorijama zavere

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 02. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Dačić nanosi ogromnu štetu svojim teorijama zavere

Beograd, 2. maj 2020 - Ujedinjena demokratska Srbija najoštrije osuđuje skandalozno i opasno ponašanje ministra spoljnih poslova Ivice Dačiće koji je u intervjuu za TV Prva u subotu podgrevao strahove stanovništva od vakcinisanja, na uobičajeno estradni način prepričavao najbesmislenije teorije zavere i unosio zabunu među milione ljudi u ovoj zemlji za koje je, kao i za čitavo čovečanstvo, nada u pronalazak vakcine jedini izlaz za trajno rešenje problema COVID-19.

LSV

Dačić je, u maniru najgorih teoretičara zavera, priznajući da ne zna ništa o medicini i virusologiji, podsticao širenje strahova i neizvesnosti, dovodeći u pitanje i opravdanost vakcinisanja i sve do sada poznate medicinske nalaze o poreklu virusa i najboljim načinima za 
njegovo prevazilaženje,
Dačić uopšte ne razume koliku štetu nanosi ovakvim ponašanjem, kojem pribegava samo da bi dobio popularnost i glasove. Srbija već godinama ima probleme sa padom procenta vakcinacije, koji su i inače nastali uglavnom zbog snažne javne kampanje protiv bezbednosti vakcinisanja, kojoj se danas priključio i predsednik SPS i šef diplomatije Srbije. 

Šteta koja će nastati je ogromna. Ljudima u Srbiji koji se nalaze u teškoj psihološkoj i zdravstvenoj situaciji, najmanje treba šef diplomatije koji se ponaša kao trgovac ljudskim strahovima i nesigurnošću i koji nanosi trajnu štetu zemlji, samo za malo javne pažnje.
 


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook