UDS: Vojvodina doprinosi stabilizaciji odnosa u čitavom regionu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Vojvodina doprinosi stabilizaciji odnosa u čitavom regionu

Novi Sad, 04. jun 2020 - Tomislav Žigmanov, jedan od lidera Vojvođanskog fronta i kandidat na poslaničkoj listi Ujedinjene demokratske Srbije istakao je da je Novi Sad multikulturalni grad, sa velikim  bogatstvom različitosti svih zajednica. 

LSV

Žigmanov je dodao da je Novi Sad  glavni grad naše Autonomne Pokrajine Vojvodine, koju vidimo kao autonomnu sa zakonodavnom, izvršnom i sudskom vlašću. 

- Želimo da Vojvodina  bude prostor za život ravnopravnih zajednica i da može, u kreiranju svojih politika prema susedima, sprovoditi takve programe koji će doprinositi stabilizaciji odnosa u čitavom ovom prostoru - rekao je Tomislav Žigmanov.

Lideri Ujedinjene demokratske Srbije, političkog saveza Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma posetili su juče Novi Sad u kome je organizovano druženje sa građanima i razgovor o njihovim problemima i načinima kako ih rešiti.



UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.
Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook