UDS: Vojvodina doprinosi stabilizaciji odnosa u čitavom regionu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Vojvodina doprinosi stabilizaciji odnosa u čitavom regionu

Novi Sad, 04. jun 2020 - Tomislav Žigmanov, jedan od lidera Vojvođanskog fronta i kandidat na poslaničkoj listi Ujedinjene demokratske Srbije istakao je da je Novi Sad multikulturalni grad, sa velikim  bogatstvom različitosti svih zajednica. 

LSV

Žigmanov je dodao da je Novi Sad  glavni grad naše Autonomne Pokrajine Vojvodine, koju vidimo kao autonomnu sa zakonodavnom, izvršnom i sudskom vlašću. 

- Želimo da Vojvodina  bude prostor za život ravnopravnih zajednica i da može, u kreiranju svojih politika prema susedima, sprovoditi takve programe koji će doprinositi stabilizaciji odnosa u čitavom ovom prostoru - rekao je Tomislav Žigmanov.

Lideri Ujedinjene demokratske Srbije, političkog saveza Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma posetili su juče Novi Sad u kome je organizovano druženje sa građanima i razgovor o njihovim problemima i načinima kako ih rešiti.



UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook