UDS: Vojvodina doprinosi stabilizaciji odnosa u čitavom regionu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Vojvodina doprinosi stabilizaciji odnosa u čitavom regionu

Novi Sad, 04. jun 2020 - Tomislav Žigmanov, jedan od lidera Vojvođanskog fronta i kandidat na poslaničkoj listi Ujedinjene demokratske Srbije istakao je da je Novi Sad multikulturalni grad, sa velikim  bogatstvom različitosti svih zajednica. 

LSV

Žigmanov je dodao da je Novi Sad  glavni grad naše Autonomne Pokrajine Vojvodine, koju vidimo kao autonomnu sa zakonodavnom, izvršnom i sudskom vlašću. 

- Želimo da Vojvodina  bude prostor za život ravnopravnih zajednica i da može, u kreiranju svojih politika prema susedima, sprovoditi takve programe koji će doprinositi stabilizaciji odnosa u čitavom ovom prostoru - rekao je Tomislav Žigmanov.

Lideri Ujedinjene demokratske Srbije, političkog saveza Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma posetili su juče Novi Sad u kome je organizovano druženje sa građanima i razgovor o njihovim problemima i načinima kako ih rešiti.



UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook