Umesto departizacije, u Opovu pokrenuto bezakonje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 17. 07. 2013. | Komentara: 0

Umesto departizacije, u Opovu pokrenuto bezakonje

OPOVO – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Opovo saopštio je juče da oni koji obećavaju da će pokrenuti Opovo, polako ali sigurno ga vode u nekom drugom pravcu.

LSV- Afere, incidenti, nesposobnost i bahatost jedina su njihova dostignuća. Koliku su štetu naneli građanima pokazaće vreme. Ružnu istinu ne mogu da sakriju, ma koliko se trudili da u javnosti stvore drugačiju sliku – navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se ističe da je opovačkoj javnosti dokazano da od departizacije nema ništa kada je prethodnih dana zahvaljujući rođačkim vezama u opovačkom komunalnom preduzeću zaposleno dvoje radnika.

- To je šamar ogromnom broju mladih, koji učestvujući na konkursima naivno veruju u njihovu regularnost  i verodostojnost i nadaju se da će pronaći posao zahvaljujući svojim kvalifikacijama i obrazovanju – napominje se u saopštenju.

Opovački ligaši su se u saopštenju osvrnuli i na prelazak članova URS-a i „Nase inicijative“ u Srpsku naprednu stranku:

- Uglavnom, nešto su „pokrenuli“. Pokrenuli su bezakonje i bezobrazluk. Kuda plovi ovaj brod i gde ćemo stići, videćemo – zaključeno je u saopštenju OO LSV Opovo.

(BILSV, 17.07.2013)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook