Vučić i Brnabić da osude politiku Tomislava Nikolića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 24. 06. 2017. | Komentara: 0

Vučić i Brnabić da osude politiku Tomislava Nikolića

Novi Sad, 24. jun 2017 - Izjava portparolke ruskog Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacija Marije Zaharove da je rusko-srpski centar u Nišu samo humanitarnog karaktera i da su apsurdne i nepojmljive optužbe da se radi špijunskoj bazi njene Rusije,  veoma je neubedljiv pokušaj da se objasni karakter ove baze na jugu naše države.

 LSV

Nažalost, kao i obično, na izjavu predstavnika Ruske federacije nadovezao se i bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Nikolić se snažno založio za odobravaje diplomatskog statusa tom centru i ocenio da je odnos Srbije prema njemu "trenutak istine' koji pokazuje hoće li Srbija u potpunosti postupati u skladu sa željama zapada.

Liga socijaldemorkata Vojvodine već dugo upozorava na negativne posledice funckionisanja ove obaveštajne ispostave Rusije u Srbiji, ali nečinjenje naših vlasti omogućava predstavnicima ove strane države da i dalje  sprovode veoma sumnjive aktivnosti.

Događaji u Crnoj Gori i Makedoniji, te umešanost Rusije u njih, jasno ukazuju na razgranatost špijunske mreže Ruske federacija u našem regionu.

Neozbiljan pristup ovom problemu Srbiju može koštati veoma mnogo.

Tomislav Nikolić je na čelu Nacionalnog saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom, te LSV  traži da se državni organi Srbije izjasne o Nikolićevim postupcima koji veoma štete interesima naše zemlje.

Srbija je nezavisna država i buduća članica Evropske unije, a ne gubernije Marije Zaharove ili Vladimira Putina.

Očekujemo reakciju novoizabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića i mandatarke za sastav nove Vlade Ane Branabić.

Nepatriotska politika Tomislava Nikolića mora biti osuđena. U surotnom, Srbija će ostati talac špijunskih igara Rusije.


Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak

 




Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook