Za kraj kampanje Čanak razgovara sa mladima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 30. 03. 2017. | Komentara: 0

Za kraj kampanje Čanak razgovara sa mladima

Novi Sad, 30. mart 2017 - Predsednički kandidat Nenad Čanak će svoju kampanju večeras završiti razgovorom i druženjem sa mladima koji će u nedelju 2. aprila, prvi put glasati.

LSV

Čanak će sa mladima razgovarati o tome zašto je važno da u nedelju u što većem broju izađu na birališta i kako njihov glas na izborima određuje ne samo njihovu, nego i budućnost njihovih roditelja i čitave zemlje.

Ujedno, Čanak će mladima predočiti na koji način veća izlaznost može obezbediti da dođe do drugog kruga predsedničkih izbora, da se spreči pobeda Aleksandra Vučića i prekine vertikala vlasti SNS od predsednika republike do mesnih zajednica.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine

 
 

 




Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook